We have decided to create a humble but refined environment where our respected patrons can enjoy the finest quality Tibetan and Indonesian food prepared with the utmost diligence
Tibet, wordt “het dak van de wereld” genoemd door zijn geografische ligging. Om op grote hoogte warm te blijven, eten Tibetanen al eeuwen lang energierijke voedsel. Yak-vlees, gedroogde rundvlees, gerstmeel, vrouwelijke Yak melk met hoge vetgehalte en thee gemengd met boter en zout. Hierdoor kan voedsel werkelijk brandstof worden genoemd.
Het is een “home style cooking”. Wij gebruiken verse en hoogwaardige producten, waardoor men meer dan een vleugje Tibet kan proeven. Dit alles geeft dat Tibetaanse eten een goede keuze is voor licht en mild gekruid Aziatisch voedsel.
Het woord Tashi Deleg is een groet die zowel hallo als veel geluk betekent.
Het is een “home style cooking”. Wij gebruiken verse en hoogwaardige producten, waardoor men meer dan een vleugje Tibet kan proeven. Dit alles geeft dat Tibetaanse eten een goede keuze is voor licht en mild gekruid Aziatisch voedsel.
Het woord Tashi Deleg is een groet die zowel hallo als veel geluk betekent.
Cooking is all about people. Food is maybe the only universal thing that really has the power to bring everyone together. No matter what culture, everywhere around the world, people get together to eat